Agile Digital Agency

sinds 1995

jaar ervaring

opdrachten

opdrachtgevers

klanttevredenheid

Eerste Agile Digital Agency van Nederland. Wat betekent dat voor jou? We zijn dus agile én digital, sinds 1995. Je kunt bij ons terecht als je behoefte hebt aan een ervaren Digital Agency of stevige Agile partner.

Digital Agency
avant la lettre.

In het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst? Ja als je geen verleden hebt!

Metrovision bestaat al meer dan 25 jaar. En dat maakt ons tot een van de oudste internetbureau’s. Niet alleen in Den Haag, maar in Nederland.

Heb je toch nog nooit van ons gehoord. Dat kan. Tot 2012 werkten we vooral aan hele grote internetprojecten. Aan grote sites van 5.000 tot 100.000 pagina’s.

Vanaf 2013 ondersteunen we steeds meer organisaties uit het MKB.

Meer Digital?

Stevige Agile Partner,
Agile before the buzz.

Mahanaïm, onze oprichter is een agile pionier in Nederland. Dankzij hem hebben we meer dan 25 jaar ervaring met agile. Zowel de agile mindset als agile werkwijzen, waaronder Scrum en SAFe.

We trainen en coachen managementteams en Scrum teams.  Maar ook individuele managers, Product Owners, Scrum Masters en teamleden.

Meer Agile?

Mahanaïm en Marieke foto: Bart Honingh

Onze mensen. Experts die graag bijdragen aan jouw digitale succes.

Metrovision bestaat uit Mahanaïm Singadji en zijn netwerk. Daarmee haal je een volwaardig internetbureau in huis. En tegelijk krijg je niet meer dan je nodig hebt.

We stellen een maatwerk team samen, helemaal afgestemd op jouw behoefte op dat moment. Verandert jouw behoefte, verandert ook het team.

Placeholder

Hier komen profielen van 4 partners

Placeholder

Hier komen profielen van 4 partners

Placeholder

Hier komen profielen van 4 partners